Park Kromme Mijdrecht
 

Het bestuur

Het Bestuur van C.V. Park De Kromme Mijdrecht U.A. bestaat per 1 januari 2022 uit:

  • Janine Wahl - Voorzitter
  • Kiki Pieters - Secretaris
  • Sandra Arkesteijn - Parkbeheer
  • Rob Vlak - Penningmeester

Bestuursleden binnen onze vereniging worden voor 4 jaar benoemd en zijn maximaal 2 maal herbenoembaar. Hiernaast vind je meer informatie over werkwijze en richtlijnen volgens de WBTR.

Wil jij ook iets toevoegen aan de organisatie van C.V. Park De Kromme Mijdrecht U.A.?

Er is altijd ruimte voor een extra bestuurslid, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je bent van harte welkom!

 

Werkwijze bestuur

Om de continuïteit te waarborgen is er een aftreedschema voor het huidige bestuur opgesteld:

  • 2024 parkbeheerder
  • 2025 secretaris
  • 2026 penningmeester
  • 2027 voorzitter

De voorzitter is nog eenmaal herbenoembaar, de overige bestuursleden nog 2 maal.

Hieronder vind je het document dat naar aanleiding van het WBTR stappenplan is opgesteld.

 
 

Maak hieronder kennis met ons parkbestuur!

 
Janine_photo.png

Janine Wahl

Midden jaren '90 kwamen Willem en ik voor het eerst op het park, op bezoek bij vrienden. Het vakantiegevoel wat ik toen kreeg, krijg ik nog steeds zodra ik op de parkeerplaats uit mijn auto stap.

In 1997 hoorden we van een huisje dat binnenkort in de verkoop zou komen. Gebouwd in 1962 en nooit aangepast, behalve dat het ondertussen op het gas en riool was aangesloten.

Precies wat we zochten, een huisje om onze vrije dagen door te brengen en waar we lekker konden rommelen in de tuin. Voor een schappelijk bedrag het huisje kunnen kopen en hier jaren met plezier gerecreëerd.

Toen op een gegeven moment het huisje wel heel slecht werd hebben we in 2003 een nieuw huis laten bouwen, niet lang daarna de knoop doorgehakt en zijn we hier permanent gaan wonen. Wij behoren dan ook tot de geluksvogels met een persoonsgebonden beschikking om hier te wonen. Behalve met Willem deel ik het huis met twee katten.

 
Kiki_photo.png

Kiki Pieters

In mijn jeugd ging ik regelmatig op bezoek bij mijn oma die op park Beau Rivage woonde. Toen vond ik het al een prachtige plek en ik heb er goede herinneringen aan.

Bij toeval kwam ik begin 2019 als woningzoekende terecht bij ons park. Toen ik mijn toekomstige huis zag, was ik op slag verliefd en ik ben hier op 15 juli ingetrokken, samen met mijn 2 poezen Dip en Beau. 

Het is een bijzondere manier van wonen, vanwege de mooie omgeving, de natuur, en de centrale ligging. Ik werk bij het UWV als ICT projectmanager op Sloterdijk en mijn reistijd verbeterde enorm. Sinds de corona werk ik veel vanuit huis en dat is bepaald geen straf!

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het bestuur en park, door mee te denken en te helpen. Want het behoud van het park gaat ons allen natuurlijk aan het hart.

 
Sandra.png

Sandra Arkesteijn

Mijn eerste ervaring met deze omgeving was in 1997.

Rob was aan het toeren met z’n motor en zag (wat later bleek) “ons” huis te koop staan.

Door onze drukke bestaan in de horeca was het een verademing om hier thuis te komen.

Na al die jaren werk ik nog steeds in het restaurant.
Ik ben minder uren gaan werken en heb zodoende meer tijd om te genieten van dit unieke plekkie.

Nou vind ik alle seizoenen z’n charmes hebben. Maar de lente heeft toch mijn voorkeur, om te zien hoe alles weer uit z’n winterslaap komt. Zowel de natuur als de mensen.

 
Rob_photo.png

Rob Vlak

Alweer wat langer geleden (juni 2015) hebben wij, Frieda en ik, de bungalow overgenomen van de Fam. Lampe uit Den Haag.

Wij wonen zelf nog in Alphen ad Rijn en zijn dus recreanten op ons park. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond permanent wonen overwegen wij nog om in de toekomst te kiezen voor een woonsituatie op het park. Voor nu hebben wij nog veel plezier in het tuinieren en opknappen van de bungalow en de regelmatige aanwezigheid op het park.

Aangezien ik onlangs ben gepensioneerd is er meer tijd, na de aankondiging van de bestuurswissel en de vraag om extra bestuursleden heb ik mij aangemeld.

Zo ben ik bestuurslid geworden en mede door mijn financiële achtergrond heb ik de functie van penningmeester gekregen. Graag zal ik mij, samen met de overige bestuursleden, inzetten om ons reeds mooie park nog verder te verbeteren en verfraaien!